Discovering the Museum of Parmigiano Reggiano

Guided Tours Side Projects
Curated by Musei del Cibo of the province of Parma

Quando

SAT. from 5.00 pm to 6.00 pm


Dove


The history, culture and gastronomic excellence of the “King of cheeses” take form thanks to hundreds of objects and vintage pictures in an antique cheese factory for the production of the Parmigiano Reggiano cheese. Here we’ll relive the various production phases, from transformation to aging, we’ll discover the history of graters, and we’ll appreciate the fundamental role of the Consortium of Parmigiano Reggiano in the safeguarding of the quality of this extraordinary product of Italy’s culinary art.

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi