Bistrot du Midi

Tastes
La Cultura del cibo della Francia del Sud

Quando

Sab. Sat. from 10.00 to 22.00

Dom. Sun. from 10.00 to 19.30


Dove

X

Annullato in caso di pioggia

For the first time at Tocatì will be present Le Bistrot du Midi, presented by the GranCan Hotel Restaurant, a reality of Valpolicella unique in the area able to combine hospitality, catering and social inclusion. Le Bistrot du Midi will be present in Piazza Indipendenza with a vintage Citroen HY set up for the occasion to serve traditional cuisine of the Midi: tapenade, ratatouille, cheeses and cold cuts served with the inevitable baguette and accompanied by French wines of the area. GranCan Hotel Ristorante is a social project of the Azalea Cooperative of Settimo di Pescantina (VR) that promotes the value of the individual and contributes to the collective construction of the common good.

 

 

Credits:

Autore “Edsel Little” via flick
https://www.flickr.com/photos/edsel_/

autore “Cyclonebill”

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi